fredag den 16. marts 2012

Banankage

Mmh, banankage! Endnu én af min mormors opskrifter, som bare er et hit hver gang.. Især med smeltet chokolade ovenpå, eller bare som den er til madpakken.


Til 1 lille bradepande bruges:
225g smør
460g sukker
1 1/4 dl kærnemælk
½ tsk. salt
2 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
375g hvedemel
40g havregryn
4 æg
5 meget modne bananer

Smør og sukker piskes sammen.
Æggene tilsættes ét ad gangen.
Bananer og havregryn moses sammen og tilsættes.
Bland de tørre ingredienser og tilsættes dejen sammen med kærnemælken.

Bages ved 180 grader i ca. 35 min.

Når kagen lige er kommet ud af ovnen kan der ligges pålægschokolade eller hakket chokolade på den, så det smelter og bliver til den skønneste "glasur".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar